Hairfashion Jacqueline, uw kapster in Noordlaren

In de Rieshoek in Noordlaren is Hairfashion Jacqueline gevestigd. Hier kunt u terecht voor een goed geknipt kapsel, een andere coupe, een nieuwe kleur, een kapsel voor een speciale gelegenheid: bij Hairfashion Jacqueline is uw haar in vertrouwde handen. Een goed contact en warme belangstelling vinden wij belangrijk. Onder het genot van een kopje koffie geniet u van uw behandeling hebben onze medewerkers een luisterend oor en nemen echt even de tijd voor u.

Hairfashion Jacqueline werkt met kwaliteitsproducten van Affinage en onze medewerkers gaan regelmatig op training om helemaal up-to-date te zijn. Uw haar is daardoor bij ons in goede handen. De prijslijst is een overzicht van de vele behandelmogelijkheden bij Hairfashion Jacqueline. Staat uw behandeling er niet bij, vraag er dan gerust naar!

Het gebouw de Rieshoek heeft een lange geschiedenis. Tussen 1908 en 2014 werd er “schoolgegaan” in het karakteristieke gebouw aan de Zuidlaarderweg met de grote rode beuk op het plein. De naam, de Rieshoek, is ontleend aan het riesholt (rijshout waar bezems van gemaakt werden) dat vroeger op de plaats van de school stond.   Vanwege de  daling van het aantal leerlingen is in 2014 de school gesloten.
Noordlaren is een klein dorp met zo’n 800 inwoners. Noordlaren heeft het karakter van een Drents dorp, zoals het gehele gebied tussen Noordlaren en de stad Groningen. Dit gebied wordt ook wel het Gorecht genoemd. Noordlaren was een van de kerspelen van dit gebied. Kerspel (ook: karspel of kerspil) is de Middelnederlandse benaming voor een kerkgemeente of parochie. Het dorp is landelijk bekend van het marathonschaatsen op natuurijs. Traditiegetrouw probeert men, op de schaatsbaan van Noordlaren, jaarlijks de eerste marathon op natuurijs van het nieuwe schaatsseizoen te laten verrijden.