Jacqueline

Ik kom uit een kappersfamilie. Mijn opa, de vader van mijn vader, was kapper in Hooghalen. Kapper Bazuin aan de Hoofdstraat in Hooghalen. Mijn vader is opgegroeid in het kappersvak. Al jong bracht hij bestellingen rond met de fiets in en om Hooghalen. Mijn moeder was kapster bij Salon Pakes in Zuidlaren. In 1972 hebben mijn ouders Salon Pakes overgenomen van echtpaar Pakes. Zij hebben de salon hernoemd naar “Salon Elisabeth”. Eerst gevestigd aan de Leenakkersweg en later verhuist naar de Kerkbrink 10 in Zuidlaren waar op dit moment Enter-IT is gevestigd.

Groot geworden in een kappersfamilie is het kappersvak me met de paplepel ingegoten. Na mijn kappersopleiding in Groningen heb ik eerst ervaring opgedaan bij verschillende kapperszaken in Noord Nederland. Later ben ik bij mijn ouders gaan werken in Salon Elisabeth. Daar heb ik 23 jaar met veel plezier gewerkt.

Nu mijn kinderen groter zijn ben ik weer aan de slag gegaan in het kappersvak. Na aan het werk te zijn geweest bij diverse kapperszaken wilde ik iets voor mezelf. Ik ben dan ook zeer blij met de ruimte in Zuidlaren voor mijn kapsalon. Ook is het mogelijk dat ik bij aan huis kom om u, en uw huisgenoten, te kappen.

De kapsalon is niet iedere dag geopend; de openingstijden vind u hier.
Lukt het u niet zelf naar Zuidlaren te komen, dan kunt u worden gehaald.
Als u liever bij u thuis gekapt wordt, dan is dat ook mogelijk.

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn Kapsalon.

Jacqueline